Sezona završena 21. Miholjskom regatom na Dravi

Ovogodišnja sezona veslanja na Dravi službeno je završena danas održanom 21. Miholjskom regatom. Iza nas je još jedna uspješna regata iako je broj veslača i klubova sve manji. Tema o kojoj se danas najviše govorilo bila je sudbina zgrade u kojoj se danas nalazi Veslački klub Iktus.

Opširnije...

Miholjska regata 2019. godine - raspis

Ovogodišnja Miholjska regata bit će održana u nedjelju, 29. rujna 2019. godine. Objavljujemo raspis regate i poziv VK Iktus svim klubovima da pošalju prijave veslačkih posada. 

Opširnije...

Miholjska regata - 29. rujna 2019. godine

Na sjednici Predsjedništva Veslačkog kluba Iktus održanoj 3. rujna dogovoreno je kako će se ovogodišnja Miholjska veslačka regata u Osijeku održati 29. rujna. Na Dravi se i ove godine očekuje velik broj veslačica iveslača iz prijateljskih klubova. Predsjednik regatnog odbora ove je godine Vladimir Krajnović. 

Opširnije...

Lončarići, Grgić i Ipsa viceprvaci Europe!

Najljepšim vijestima završava (ipak) ova veslačka sezona za osječke veslače na međunarodnim smotrama. Iktusovi veslači Anton i Patrik Lončarić, Ivan-Ante Grgić te Fabio Ipsa (VK Istra Pula) osvojili su srebrnu medalju na Europskom prvenstvu za mlađe seniore u četvercu bez kormilara u grčkoj Ioannini. 
Opširnije...