Ponedjeljak, 03 Listopad 2011 10:29

2011. godina

Arhiva sadržaja za 2010. godinu

Sretan Božić i Nova 2012.!
Sretan Božić, vesele blagdane te zdravu i uspješnu Novu Godinu želi Vam Veslački klub Iktus!

Nakon regate
Prekrasno vrijeme i Miholjska regata obilježili su jučerašnji dan na Dravi kod Osijeka. Naši dragi veslački prijatelji iz Slovenije, Mađarske, Srbije i Hrvatske ponovno su došli obilježiti zajedno s nama kraj još jedne veslačke sezone. Subota je bila u znaku veslačkog maratona Vukovar - Ilok nakon kojega su se veslači preselili u Osijek na nedjeljnu Miholjsku regatu. Veslački dio nedjelje donio je zanimljivo natjecanje prvenstveno mlađih uzrasnih kategorija, pa za one željne rezultata - pogledajte ih ovdje. Hvala svima na dolasku - vidimo se i dogodine!

Miholjska regata 2011
I ove godine VK Iktus tradicionalno organizira Miholjsku regatu. Ovo veslačko natjecanje na Dravi održat će se u nedjelju 02. listopada 2011. Pozivamo vas da pogledate nastupe naših posada i svojim dolaskom date podršku veslačicama i veslačima koji će i ove godine nastupiti na jedinom veslačkom natjecanju na Dravi kod Osijeka.

Veslačka sezona odmiče - rezultati ne izostaju
Nakon odrađenog čitavog niza priprema i proljetnih regata (Croatia Open, Intercity regata te PH za seniore i veterane, te poneke međunarodne regate) pred nama su i prvi ozbiljniji međunarodni nastupi - regate Svjetskog Kupa, Bled... Dosadašnji rezultati daju optimističnu sliku i bude nadu u još jednu uspješnu sezonu.

Nova godina - stara vijest
Između Božića i Nove Godine održana je i Skupština našega kluba, a ovaj puta je to bila i izborna skupština. To znači da je pred skupštinarima bio zadatak izbora novog klupskog vodstva. No kako je prošla godina bila jedna od najuspješnijih klupskom vodstvu je ukazano povjerenje i dodijeljen još jedan mandat na četiri godine. U našoj galeriji pronaći ćete i nekoliko slika koje će pokušati dočarati sjajnu atmosferu koja je obilježila ovu svečanost.